Nieuwjaarsconcert 2019

Beste muziekliefhebber,

Graag nodigen wij u uit op het jaarlijks nieuwjaarsconcert van het Bevers Harmonieorkest op vrijdag 4 januari 2019 om 20u in de Sint-Jan-de-Doperkerk in Beveren-Leie.

Ook dit jaar kan je vanaf nu reeds je tickets hier online bestellen. Scroll door naar beneden op deze pagina en reserveer nu om zeker te zijn van de beste plaatsen.

Be Thou My Vision – David R. Gillingham

Extreme Make-Over – Johan de Meij
Metamorphoses on a Theme by Tchaikovsky

Parade of the Slave Children – John Williams / arr. Steven Walker
From Indiana Jones and the Temple of Doom

E.T.: Adventure on Earth – John Williams / arr. Ton van Grevenbroek

Saga Candida – Bert Appermont
7 Impressions of a Witch Hunt

Pirate’s Gold – arr. Dominique Vanhaegenberg

tickets

Hieronder kunt u online uw tickets bestellen. Maak uw keuze tussen standaard tickets (€12), tickets voor gereserveerde plaatsen (€18) of een gezinskaart (€30). Bij bestelling ontvangt u een e-mail met bevestiging van uw bestelling en de betalingsinstructies. Bij ontvangst van uw betaling ontvangt u de digitale tickets op het opgegeven e-mailadres.

CONTROLEER ZEKER OOK UW SPAM-MAIL WAAR DE BEVESTIGINGSMAIL SOMS KAN TERECHTKOMEN.

bestel je tickets via onderstaand formulier

Voornaam

Straat + nr

Postcode

Stad

Wenst te bestellen:

Standaard plaatsen (€12):

Gereserveerde plaatsen (€18):

Gezinskaarten (€30):

voorwaarden

• Tickets worden pas definitief toegewezen na betaling!
  • Standaard tickets ontvangt u na ontvangst van uw betaling digitaal op het door u opgegeven e-mailadres in het formulier. (controleer dus zeker uw e-mailadres die u opgeeft).
  • Genummerde tickets voor gereserveerde plaatsen ontvangt u op zaterdag 29 december 2018 digitaal op het door u opgegeven e-mailadres in het formulier (controleer dus zeker uw e-mailadres die u opgeeft). Het toewijzen van de nummers op de voorbehouden plaatsen volgt de chronologie van de aanvragen.
  • De tickets, door u zelf afgedrukt, zijn enkel geldig op de avond van het Nieuwjaarsconcert.
  • Elk standaard ticket draagt een uniek nummer. 1 ticket geeft dus 1 persoon toegang tot het concert. (Uitgezonderd een gezinskaart waarbij alle leden uit één gezin toegang krijgen tot het concert).
  • Elk ticket voor een gereserveerde plaats bevat een uniek plaatsnummer. Het ticket geeft u recht tot uw voorbehouden plaats in de middenbeuk (beste plaatsen) van de concertzaal.