Nieuwjaarsconcert 2018

Beste muziekliefhebber,

Graag nodigen wij u uit op het jaarlijks nieuwjaarsconcert van het Bevers Harmonieorkest op vrijdag 5 januari 2018 om 20u in de Sint-Jan-de-Doperkerk in Beveren-Leie.

Door het groeiend succes van dit nieuwjaarsconcert geven we iedereen de kans om vroeg zijn tickets online te reserveren.  Wens je er dus bij te zijn? Reserveer dan nu al uw kaarten en wees zo zeker van de beste plaatsen indien u voor gereserveerde plaatsen kiest.

Gonna Fly Now – Bill Conti / arr. Naohiro Iwai
Theme from ‘Rocky’

Transcendent Journey – Rossano Galante

Lembranzas Do Mar – Antón Alcalde

The Cowboys – John Williams / arr. Jim Curnow
From the Motion Picture ‘The Cowboys’

Pineapple Poll Suite – Arthur Sullivan / arr. Charles Mackerras
From the Ballet
I. Opening – II. Jasper’s Dance – III. Poll’s Dance – IV. Finale

Liberation – David Maslanka

The Last Letter from Murdoch – Masanori Taruya

Zenith of the Maya – Satoshi Yagisawa
Royal Ceremony and Sacrifice of Renewal

People Who Live in Glass Houses – John Philip Sousa
I. The Champagnes – II. The Rhine Wines – III. The Whiskies – IV. Convention of the Cordials

tickets

Hieronder kunt u online uw tickets bestellen. Maak uw keuze tussen standaard tickets (€12), tickets voor gereserveerde plaatsen (€18) of een gezinskaart (€30). Bij bestelling ontvangt u een e-mail met bevestiging van uw bestelling en de betalingsinstructies. Bij ontvangst van uw betaling ontvangt u de digitale tickets op het opgegeven e-mailadres.

bestel je tickets via onderstaand formulier

Voornaam

Straat + nr

Postcode

Stad

Wenst te bestellen:

Standaard plaatsen (€12):

Gereserveerde plaatsen (€18):

Gezinskaarten (€30):

voorwaarden

• Tickets worden pas definitief toegewezen na betaling!
  • Standaard tickets ontvangt u digitaal op het door u opgegeven e-mailadres in het formulier.
  • Genummerde tickets voor gereserveerde plaatsen ontvangt u op zaterdag 30 december 2017 digitaal op het door u opgegeven e-mailadres in het formulier. Het toewijzen van de nummers op de voorbehouden plaatsen volgt de chronologie van de aanvragen.
  • De tickets, door u zelf afgedrukt, zijn enkel geldig op de avond van het Nieuwjaarsconcert.
  • Elk standaard ticket draagt een uniek nummer. 1 ticket geeft dus 1 persoon toegang tot het concert. (Uitgezonderd een gezinskaart waarbij alle leden uit één gezin toegang krijgen tot het concert).
  • Elk ticket voor een gereserveerde plaats bevat een uniek plaatsnummer. Het ticket geeft u recht tot uw voorbehouden plaats in de middenbeuk van de concertzaal.